Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Het nieuwste merk in ons assortiment is Moebe. Wij voeren het sinds vorig jaar. Misschien kent u Moebe al: de fotolijsten zijn erg geliefd (we hebben menig instragram-plaatje van de lijst voorbij zien komen)

Fotolijst "FRAME"  bestaat uit een minimalistisch frame, teruggebracht tot zijn basisvorm. Hierdoor ontstaat een heel transparant geheel.
FRAME bestaat uit 2 stukken acryl-glas, 4 lijst-onderdelen en een rubberen band. De rubberen band houdt de lijst bij elkaar, maar is tevens het ophangsysteem!

FRAME is gemaakt van onbewerkt eikenhout of powder-coated aluminium in twee kleuren: zwart of wit. Inmiddels bestaat de collectie uit 4 maten: A2, A3, A4 en A5.

Het in elkaar zetten van FRAME is eenvoudig. De lijsten lenen zich niet alleen voor foto's.
Ook gedroogde bloemen of veren lenen zich perfect voor deze lijst.

 

 

Moebe is een jong merk dat nog volop producten aan het ontwikkelen is. Inmiddels hebben we een tweede product van hun in ons assortiment opgenomen: de Stand Lamp. Een mooie vloerlamp die dankzij zijn vele mogelijkheden mooi staat naast je bed, je bureau, je stoel....

Wij blijven Moebe volgen, is er iets nieuws in hun collectie, dan zie je het snel in onze (web)winkel verschijnen.

De gehele collectie is te vinden op http://www.emma-b.nl/wonen/moebe of bezoek onze winkel aan de Oudegracht 218 in Utrecht.


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten