Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Naast onze winkel aan de Oudegracht, in het mooie Utrecht, hebben we ook een webwinkel.  http://www.emma-b.nl.
Deze zijn we 10 jaar geleden gestart.

In onze webwinkel treft u alle merken aan die we ook in onze winkel voeren. Robuuste stoelen van HAY,  "new nordic design" van Muuto, de mooie fotolijsten van Moebe, maar ook kleine woonaccessoires van bijvoorbeeld FermLiving of Marimekko. 


Wij proberen alle producten op voorraad te hebben, maar er zijn ook artikelen die we speciaal voor u bestellen. In dat geval nemen we contact met u op om over de levertijd te overleggen, zodat u weet wanneer u het product kunt verwachten.

Ook eens via de webwinkel bestellen?
Voor bestellingen boven de 50 euro vragen we geen bijdrage in de verzendkosten. Door de koppeling met http://www.keckenlisa.nl (de website van onze andere winkel), wordt de keuze zo groot, dat u door te combineren, de verzendkosten al snel niet hoeft te betalen.

We kunnen het pakket naar ieder willekeurig adres versturen!


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten