Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Een mooie aanwinst voor uw tuin.

Palissade is een serie tuinmeubelen.
Ontworpen door de gebroeders Ronan en Erwan Bouroullec, voor het Deense label HAY.  Uw balkon, terras of tuin fleurt helemaal op van deze stoere  stoelen en tafels.  Het oogt klassiek maar tevens is het een heel eigentijds ontwerp.

      

Collectie
De Pallisade serie bestaat op dit moment uit 13 onderdelen: een zitbank, stoelen met of zonder armleuning, tafels, een hoge kruk, een lounge-chair, een bank zonder leuning en een voetenbank (ottoman), de keuze is reuze. Alle onderdelen hebben een prettige zit en de verhouding tot de tafel is zeer aangenaam.

Kleur
De tuinmeubelen zijn gemaakt in olive-green, sky-grey, anthracite en sommige modellen ook in cream-white.  Hier vindt u het overzicht met modellen en in welke kleur het leverbaar is.

Kussens
Door een kussen voor  de bank / stoel te ontwerpen voegen de Bouroullec's extra comfort toe aan de tuinmeubelen. Het kussen is op maat gemaakt en sluit mooi aan bij de vorm van de stoel/bank. Het is een "quilted-cushion" met een anti-slip bodem en kan vastgemaakt worden aan de bodem. De Teflon-coating maakt dat de kussens water-resistent worden.  De kussens zijn er in 3 kleuren.

Kom proefzitten
De collectie is te vinden op onze website. Wilt u weten hoe de stoel of bank zit? In onze winkel staan showmodellen, waardoor u zelf kunt ervaren hoe heerlijk de de Palissade serie zit.


HAY  is een jong designmerk uit Denemarken, wij tonen deze mooie Scandinavische woon-producten met veel plezier in onze winkel. Naast meubelen hebben we veel accessoires van HAY in onze collectie.
Kom bij ons in Utrecht kijken of bezoek onze website en klik hier :   HAY


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten