Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Marimekko servies

Marimekko servies

Marimekko heeft uitgebreide collectie aan servies. Veel producten uit de collectie van het Marimekko servies zijn versierd met vrolijke, unieke maar vooral prachtige designs. Het Marimekko servies wordt ontworpen door verschillende ontwerpers en designers. Marimekko servies is exclusief en erg origineel. De serie Sääpäiväkirja is ontworpen op basis van het herfstweer. Marimekko wil met dit servies de seizoensverandering in het weer laten zien en wat de invloed hiervan is op het leefpatroon van de mens. Wat hier uitkomt is een prachtige, ingetogen serie met verschillende stemmige kleuren en accenten.

De borden met een doorsnede van 32 cm uit de Marimekko servies collectie, zijn perfect voor het serveren van salades, desserts en hors d'oeuvres. Naast borden met een doorsnede van 32 cm, verkopen wij ook kleinere borden vanaf 13,5 cm. Naast borden uit de Marimekko servies collectie kun je kiezen uit bekers, mokken, kommen, theepotten en nog veel meer! Maak jouw servies collectie compleet de producten van Marimekko.

Marimekko heeft 4 verschillende types servies: Sääpäiväkirja seriesSiirtolapuutarha servies, Oiva White servies, Marimekko Unniko Zwart en Marimekko Unniko Rood servies.

Marimekko servies collectie

Op de website van emma b. vind je een groot aanbod van Marimekko servies. Voor de koffie en thee verkopen wij Marimekko koppen en Marimekko Theepotten. In de trendy oiva theepot blijft je thee lekker warm. Daarnaast kan deze theepot zonder problemen geplaatst worden in de vaatwasser.


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten