Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Merken

Categorieën

Categorie

Prijs

kleur color

Merk

materiaal

Ferm Living

Ferm Living

Ferm Living is een modern design merk geworteld in Kopenhagen. Het merk heeft een traditionele Scandinavische stijl en kenmerkt zich met grafische prints en vrolijke en natuurlijke kleuren. Met een passie voor design en vakmanschap wil Ferm Living leven en schoonheid bij jou in huis brengen. Van meubels tot verlichting. Ferm Living blijft zich voortdurend uitdagen tot creatieve en eigentijdse designs met veel charme.

Ferm Living staat voor goede producten en daarmee bedoelen we niet alleen hoge kwaliteit, maar ook een goede herkomst van de producten. Alle producten van Ferm Living worden geproduceerd met eerlijke grondstoffen/materialen, juist vakmanschap en oog voor detail. De materialen worden dus zo vervaardigd dat zij minimale impact op ons milieu hebben.

- Ferm Living collectie -

Ferm Living heeft een uitgebreide collectie die bestaat uit Ferm Living behang, waar het ooit mee is begonnen, Ferm Living lampen, designs voor in de keuken en badkamer, Ferm Living dekbedovertrekken en een uitgebreide kindercollectie.


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten