Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Moebe

Moebe

Het Deense label Moebe heeft een nuchtere kijk op design. Het label is opgericht in Kopenhagen en dat verklaart de Scandinavische minimalistische stijl. De designs van Moebe zijn simpel, maar hebben een verrassend effect. Bij emma b verkopen wij de lijsten en floating leaves van Moebe. De transparante lijst, genaamd Frame, is simpel, maar veelzijdig. Met de lijsten van Moebe kun je je interieur net wat leuker aankleden.

- Over Moebe -

Moebe is opgericht door een Deens design duo, namelijk meubelmaker Anders Thams en architect Martin D. Christensen. De creatieveling en vakman zijn van begin af aan beiden betrokken in het designproces. Dit zorgt voor de gouden combinatie. Ze hebben allebei een liefde voor eenvoud en dat is terug te zien in de ontwerpen van Moebe. In 2016 voegde Nicholas Oldroyd zich toe aan het Moebe team. Nicholas Oldroyd is onder andere de ontwerper van de kandelaars van Moebe. De lijsten van Moebe zijn ontworpen onder het mom dat de wereld al complex genoeg is. Ontwerp moet daarom eenvoudig zijn en daar leggen ze de focus op. Producten worden daarom teruggebracht naar hun simpelste vorm, zoals het glazen frame waarin de inhoud bijna lijkt te zweven.

- Moebe lijsten -

De lijsten van Moebe zijn prachtige vormgegeven. Het concept van Moebe is dat een rubberen band de vier lijst delen en twee plexiglas platen bij elkaar houdt en tegelijkertijd functioneert als ophangkoord. De floating leaves van Moebe zijn nieuw bij emma b. Deze art prints zijn ontstaan door een samenwerking van Moebe met Norm Architects en Paper Collective.

Kom langs in onze winkel in Utrecht om te kijken naar de Moebe frames, wall mirror en lamp van het Deense label Moebe.


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten