Bekijk mobiele site

Oudegracht 218
Hoek Hamburgerstraat
3511 NS Utrecht
030 234 2434

Muuto

Muuto

Net als de andere labels die verkrijgbaar zijn bij emma b, is Muuto een label met een typisch Scandinavisch design. Het design merk werd in 2006 opgericht in Finland door Peter Bonnén en Kristian Byrge. Voor het duo is functionaliteit, vakmanschap en duurzaamheid essentieel. Deze waarden zijn dan ook typisch voor Scandinavisch design. Bij emma b hebben wij een ruim aanbod van de collecties van Muuto.

- Kenmerkend voor Muuto -

Bij het designmerk Muuto kun je terecht voor het complete interieur. De collectie bestaat namelijk uit mooie meubels, maar daarnaast uit veel accessoires. Het meest bekende meubel uit de collectie van Muuto is de ‘Fiber Chair’, ontworpen door het Deense duo Iskos-Berlin. Deze tijdloze kuipstoel is er daarnaast ook in variant zonder armleuningen, de Fiber side chair. In dezelfde serie is er de Fiber bar stool. Ook de rubberen hanglamp ‘Unfold’ is een populair item door zijn eenvoud. De Muuto Unfold lamp is in veel verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Met de lamp geef je je interieur dus een flinke kleurrijke boost. Muuto oprichter Kristian Byrge heeft in een interview wel eens gezegd dat hij zowel de Fiber Chair als de Unfold lamp in zijn eigen huis heeft.

Een andere echte Muuto klassieker is de Around Coffee table. Deze ronde Around table heeft een hoogstaande rand, die op één plek onderbroken wordt. Het is daarom eenvoudig om de tafel schoon te maken, maar het heeft ook een mooi minimalistisch effect. Een ander erg gebruiksvriendelijk product van Muuto zijn The Dots. Aan deze ophang knoppen kun je bijvoorbeeld je jas of tas aan ophangen. Doordat The Dots in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je mooie composities aan de muur maken. The Dots zijn er in verschillende materialen, zoals aluminium en brass/messing.

En uiteraard kan het Muuto Stacked kastensysteem niet ontbreken. Dit zijn allemaal losse elementen waarmee jij je Muuto Stacked Kast volledig kunt maken, zoals jij hem wilt. Maak hem hoog of laag, zet de elementen strak tegen elkaar aan of stapel je kast op een speelse manier in elkaar. Het is allemaal aan jou!


© 2017 emma b. All Rights Reserved.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten